Beirut, bilanțul victimelor a crescut: 100de morți, 4000 de răniți și 100 de dispăruți

În Beirut, salvatorii lucrează în căutarea a aproximativ 100 de persoane care sunt dispărute în urma exploziilor puternice care au devastat o parte a orașului ieri și care ar putea afla sub dărâmături, în special în apropierea portului,  a confirmat un ofițer de protecție civilă agenției DPA.

Beirutul însângerat: 2,750 tone de azotat de amoniu au explodat provocând cel puțin 73 de morți și 2.750 de răniți

Între timp, secretarul general al Crucii Roșii libaneze, George Kettneh, a declarat aceeași agenții  că în următoarele ore numărul morților s-ar putea agrava. Ultimele date confirmate vorbesc despre 100 de morți și 4.000 de răniți.

Și potrivit guvernatorului din Beirut, Marwan Abboud, citat de mass-media locală,  peste 100 de persoane sunt date dispărute în urma exploziilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.