Beijing în alertă maximă pentru epidemia de coronavirus

Beijingul se află într-o stare de alertă maximă din cauza epidemiei de coronavirus care a erupt în orașul Wuhan și care a înregistrat 26 de morți și peste 8360 de infectați. Acest lucru a fost anunțat de comisia locală de sănătate.

Citește și Virusul misterios, Beijing anulează sărbătorile de Anul Nou Chinezesc

În capitala chineză, potrivit rapoartelor oficiale, au fost înregistrate 29 de cazuri,  dintre care unul era în stare gravă. Shanghai a fost plasată și în alertă ridicată, potrivit autorităților locale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.