Bebeluș ucis de coronavirus la numai 6 săptămâni, este cea mai tânără victimă din Marea Britanie

Un bebeluș în vârstă de șase săptămâni se află printre noile victime ale coronavirusului din Marea Britanie. Este cea mai tânără victimă a Covid-19 din țară. Tragica știre a fost comunicată vineri după-amiază de către autoritățile de sănătate din Londra, în cadrul ultimului buletin cu privire la urgențele de sănătate în curs. Potrivit acelorași surse, copilul suferea de alte patologii anterioare și a murit la spital  pe 3 mai.

Cifrele, chiar dacă sunt publicate zilnic, includ adesea decese care nu au fost luate în considerare de zile sau chiar săptămâni în urmă. Acest lucru se datorează timpului necesar confirmării pozitivității testelelor Covid-19 din examenele post mortem.

Peste 50 de ani, o treime din populația lumii va trăi într-o căldură insuportabilă. Studiul

Marea Britanie a devenit țara cu cel mai mare număr de victime din Europa și a doua în SUA din lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.