Bebeluși cu malformații ale mâinii, cazul care face Germania să tremure

Alarmă în Germania după ce trei bebeluși s-au născut cu malformații la mâini

„Din ce în ce apar tot mai multe cazuri și din ce în ce frica crește”, este titlul unui articol de Bild documentând un nou caz în Bremen:  un copil s-a născut cu doar trei degete în mâna dreaptă. Un caz care ne aduce în minte alarma ridicată într-o regiune a Franței, cu 18 cazuri de bebeluși născuți fără brațe sau cu malformații congenitale la membre.

Dezastru în Rusia: un laborator unde sunt depozitate virusurile variolei și HIV a explodat

În ultimele zile, tabloidul a documentat cazul a trei copii născuți între iunie și septembrie în același spital din Gelsenkirchen, în zona Ruhr, cu o malformație la mână. Un interval de timp excepțional de scurt ”statistic, aceste malformații apar  la 1-2% dintre nou-născuți”, relatează spitalul Sankt Marien într-o notă publicată pe site-ul său.

Copiii fără brațe în Franța: ar putea fi din cauza pesticidelor, dar nimeni nu vorbește despre asta

Astăzi, mama unuia dintre copiii născuți la Bremen acum trei luni împreună cu un frate geamăn care este sănătos spune că este îngrijorată și  „că probabil otrăvirile de mediu au jucat un rol important în cazurile de malformație care cresc”, scrie Bild.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.