Bebelusa gasita in padure inchisa intr-o punga de plastica: imaginile cu salvarea micutei care au facut inconjurul internetului

Bebelusa gasita in padure inchisa intr-o punga de plastica: imaginile cu salvarea micutei care au facut inconjurul internetului

Micuța  India a fost abandonată de mama ei într-o pădure, închisă într-o pungă de plastic. Nou-născuta avea încă cordonul ombilical legat și cu siguranță ar fi murit dacă agenții din Forsyth County, Georgiei nu ar fi intervenit. Polițiștii au filmat scenele cu privire la salvare fetiței: unul dintre ei ia sacul și îl rupe, eliberând copila care pare să fie în stare bună de sănătate.

 

Videoclipul, distribuit pe pagina Facebook a șerifului, arată cum micuța,  încă murdară cu sânge este înfășurat într-o pătură și dusă la spital. Alarma a fost ridicată de o familie care tocmai se întorsese acasă. Auzind plânsetele micuței au anunțat autoritățile care numit salvarea fetiței un adevărat miracol: zona în care a fost aruncată copila este slab populată, iar copila trebuie să fi fost pusă în punga de plastic de puțin timp.

 

https://www.facebook.com/ForsythCountySO/videos/443478066447390/

 

Agenții încearcă să o găsească pe mama Indiei. Copila, pe de altă parte, este bine, crște și a  încredințată  serviciilor sociale.

Te-ar putea interesa și May Lee, femeia care la 99 de ani inca mai lucreaza la Departamentul de Finante din California

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.