Bebeluș în vârstă de 6 luni a fost abandonat în casa scării unui bloc. Părinți: ”Am uitat de el”

Un bebeluș în vârstă de șase luni a fost găsit azi noapte, în jurul orei 2:00, în holul de intrare al unei clădiri din Arezzo, în Italia, în via Po, din cartierul Saione. Copilul a fost găsit de un grup de tineri care s-au întors târziu din oraș. După ce au chemat ambulanța, bebelușul a fost dus la secția de pediatrie a spitalului San Donato, scrie SkyTg24

Citește și Gestul unei mirese a înfuriat internetul: și-a fixat copilul de o lună de trena rochiei și a târăt-o după ea

Părinții au apărut la spital câteva ore mai târziu și au spus că și-au uitat fiul pe casa scării în timp ce deschideau ușa. Câteva ore mai târziu și-au dat seama că băiatul nu era cu ei. Cei doi sunt un bărbat sud-american în vârstă de 40 de ani și o italiancă de 24 de ani. Poliția îi va raporta Parchetului de Minori din Florența . Deocamdată, copilul rămâne în secția de pediatrie din Arezzo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.