Bebeluș de 3 luni moare din cauza hipotermiei lângă mama beată, leșinată în mașină

Bebeluș de 3 luni moare din cauza hipotermiei lângă mama beată, leșinată în mașină

Rachel McAfee o mamă cu probleme de alcool a fost găsită leșinată în mașină, cu o sticlă de rum lângă ea, în timp ce fiica ei de numai trei luni, Emma, zăcea moartă din cauza hipotermiei. Femeia era fugită de acasă din Indianapolis. Imediat soțul ei a dat alarma, dar nu s-a așteptat la o asemenea tragedie.

Potrivit presei locale femeia a fost acuzată de neglijență împotriva fiicei sale. Rachel ar fi trebuit să ducă copila la bunici și să meargă la reuniunea alcooliștilor anonimi, dar planul a luat o întorsătură tragică. Femeia avea probleme cu alcool de mult timp și căzuse într-o depresie din care încerca să iasă.

Un bărbat a fost comndamnat la moarte după ce a violat o fetiță de 2 ani până la moarte

O vecină care mergea către servici care a văzut-o pe Rachel și Emma în mașină. Cele două s-au salutat și torul părea în ordine. Când vecina s-a întors de locul de muncă a văzut -o pe Rachel leșinată cu sticla în mână, a deschis portiera mașinii și când a atins-o ope micuță și-a dat seama că nu respiră. Fetița era rece…

Chiar dacă femeia a chemat de urgență ambulanța, pentru micuța Emma nu s-a mai putut face nimic. Emma era decedută din cauza hipotermiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.