Bebelus de 2 luni ucis de tatal beat si gelos: “folosit ca bat pentru a-si bate mama”  

Bebelus de 2 luni ucis de tatal beat si gelos: “folosit ca bat pentru a-si bate mama”  

Povestea tragică a unei mame care a retrăit momentele teribile când partenerul ei – un bărbat violent și lipsit de scrupule – i-a ucis copilul în vârstă de opt săptămâni, Bradley, ca și cum ar fi fost un băț cu care să o bată. Christopher Rees, acesta este numele bărhatului a intrat în casa lui Samantha George din Merthyr, din sudul Țării Galilor, și a atacat-o pe ea și pe cei trei copii ai săi. L-a a pucat pe bebeluș de picioare și l-a folosit ca pe un băț pentru a lovi-o pe Samantha.

Samantha, acum în vârstă de 42 de ani, și-a luat inima în dinți și a povestit cum bărbatul pe care îl iubea i-a distrus viața în noiembrie 1999.

 

Acum, femeia retrăiește coșmarul, deoarece Rees a fost eliberat din închisoare.  Femeia a declarat cu ochii în lacrimi  că doarme în fiecare noapte cu blizița lui Bradley sub pernă,  sărutându-l în fiecar  seară înainte de a adormi.

Bradley a murit la câteva ore după atacul care a avut loc în timp ce Samantha, pe pe atunci la vârsta de douăzeci și doi de ani, era cu micul Bradley, celălalt fiu de cinci ani și vărul său de 10 ani. Rees – care au fost violen  față de ea când erau încă împreună – au intrat în casă și i-a  atacat. După ce a folosit-o pe Bradley să o bată, a zdrobit  capul copilului de pereții dormitorului, lovindu-l cu un fier de călcat pe celălalt copil de 5 ani.

 

Fiul cel mare a Samanthei,  acum în vârstă de 25 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală pentru rănile sale.  Rees s-a declarat vinovat de crima lui Bradley și a fost condamnat la cel puțin 20 de ani de închisoare, dar cum este un om liber.

De Marius Oprea 

Te-ar putea interesa și Si-a decapitat mama aruncandu-i capul in curtea vecinilor: Rita moare de mana criminala a fiicei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.