Beat la volan, fără carnet, oprit și sancționat. Soția lui vine să-l ia, dar și ea este beată

Fără carnet de conducere și mai presus de toate sub influența alcoolului . Oprit pentru verificări, s-a constatat că avea alcoolemie în sânge egală cu aproape de trei ori limita permisă de lege și vehiculul a fost confiscat . Rămas pe jos, soția lui s-a dus să-l ia cu mașina de la secția de poliție , dar cele întâmplate câteva minute mai târziu i-au surprins pe ofițeri.

Citește și Și-a trecut casa pe numele ei, o vinde, și își aruncă mama de 88 de ani pe stradă

Femeia , care a venit să-și ia soțul, părea să fie sub influența alcoolului prin mișcări și limbaj . Starea femeii a atras atenția agenților, care au decis să o supună unui test de alcool , care a dovedit un  de 0,62 miligrame pe litru (mai mult decât dublul limitei permise). După cum relatează La Voz de Galicia , aceasta s-a întâmplat în Fene (La Coruña) , Spania . Cuplul „etil” este rezident în Mugardos, un oraș mic, nu departe de locul unde au fost efectuate verificările.

În schimb, bărbatul , în două teste diferite, a înregistrat o alcoolemie egală cu 0,68 și respectiv 0,75 mg / l. Ambii soți au fost denunțați de agenții Gărzii Civile, care i-au supus verificărilor, pentru infracțiuni împotriva siguranței rutiere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.