Bea whisky și coca cu soțul ei, Monika mama a patru copii în vârstă de 29 de ani moare subit

 Monika de 29 de ani și mama a patru copii a vrut să-și petreacă o seară relaxantă acasă cu soțul ei. Întinzându-se pe canapea, cei doi au petrecut timpul bând whisky și cola. Soțul, poate din cauza mahmurelii, a adormit și când s-a trezit, soția lui era deja moartă.

Povestea s-a întâmplat în Leigh, în Regatul Unit, dar cuplul dar cuplul este originar din Polonia. Potrivit Mirror Monika Zglobicka a murit din cauza intoxicației severe cu alcool, după ce ea și soțul ei Lukasz au adormit pe canapea. Testele au arătat că femeia ar fi avut alcoolemia în sânge de patru ori și jumătate mai mare peste limită.

Din joacă, pisica a zgâriat o femeie de 65 de ani: era să moară din cauza unei infecții grave

Imediat ce bărbatul s-a trezit a chemat imediat intervenția unei ambulanțe, dar operatorul nu a reușit să-l înțeleagă ce vorbea din cauza problemelor de limbaj. Fiica cea mare, Rosa de 12 ani, a intevenit la telefon și a reușit să-i explice operatorului ce se întâmplase, dar Monica era deja moartă.

Cuplul s-a mutat în Marea Britanie în 2007 și se bucurau de o viață fericită  și liniștită.

O mamă a fost arestată după ce a făcut și vândut filme pedopornografice cu cei cinci copii ai săi

Bărbatul a explicat că soția sa era sănătoasă doar că cutâva săptămâni înainte ea a fost dusă la urgență dupăce a băut 5 cafele.  Inspectorul Neil Lawless din Greater Manchester Police a explicat că problemele în exprimere și întârzierea ambulanței nu au avut niciun rol în moartea femeii. Autopsia a arătat că Monika a murit de intoxicație acută cu alcool, a avut ficatul îngroșat și fibroză la mușchii inimii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.