Bea un pahar de urină pe zi: „M-a vindecat de depresie și mă face să par mai tânăr”

Unele studii sugerează că un pahar de vin roșu pe zi este bun pentru sănătate. Dar un pahar de urină? Harry Matadeen , din Farnborough, Hampshire, spune că se simte „mai bine ca niciodată”, după ce a început să-și bea urina zilnic, că a început chiar să se hidrateze cu el, descoperind proprietățile sale anti-îmbătrânire.

Instructorul de fitness în vârstă de 32 de ani a început această practică în urmă cu patru ani după ce a citit despre presupusele beneficii ale uinei. Deși la început s-a luptat cu gustul, Harry acum „iubește gustul”de pipi. El spune că se simte mai sănătos, mai fericit și mai inteligent ca niciodată, afirmând că, consumul de urină i-a vindecat depresia și cum se simte un bărbat din cei douăzeci de ani. Tânărul de 32 de ani a scris două cărți despre puterea urinei și vrea să-i educe pe oameni să aibă o minte mai deschisă despre abilitățile sale de vindecare, insistând că „este cel mai puternic medicament disponibil”.

Citește și Cum arată plămânii unei persoane care a fumat un pachet de țigări pe zi timp de 30 de ani: negri ca gudronul / VIDEO

” Majoritatea oamenilor cred că am douăzeci de ani “, a spus el. Este un hidratant de înaltă calitate care elimină ridurile și conține 2% uree, care este substanța conținută în cele mai bune creme anti-îmbătrânire “, explică el. “Nu sunt o vanitate, mă interesează doar să mă simt bine și să par sănătos, iar urina îmi dă acest lucru.

Harry a spus că oamenii nu ar trebui să se bazeze pe medici și medicamente pentru a avea grijă de sănătatea lor: „Fiecare ar trebui să aibă grijă de sine. În acest fel, am putea preveni cancerul, Alzheimer, demența, bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale “, a continuat el.” Fiți cu mintea deschisă și încercați-o”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.