Bea doi litri de Coca Cola pe zi. O mama a trei copii moare la 34 de ani

O femeie din Noua Zeelandă a băut doi litri de Coca Cola pe zi și a murit la vârsta de 34 de ani.  Amy Louise Thorpe din Invercargill, depindea total de populara băutură carbogazoasă . În urmă cu doi ani, femeia, mama a trei copii, a murit în urma unui atac epileptic. Consumul excesiv de Coca-Cola a fost considerat a fi o cauză potențială a morții sale. Femeia a fost găsită fără viață în locuință  pe 4 decembrie 2018.

Rezultatele, difuzate săptămâna aceasta, dezvăluie faptul că consumul exagerat de băuturi gazoase ar fi putut contribui la moartea sa. Potrivit rezultatelor din probele de sânge și urină de la doamna Thorpe analizate după moartea ei au evidențiat prezența cofeinei și nicotinei.

Acuzația expertului: „Covid-19 a intrat în Marea Britanie din Spania și Italia”

Un raport publicat de legistul David Robinson afirmă că femeia fuma aproximativ 80 de grame de tutun pe săptămână. Tânăra de 34 de ani suferea de  convulsii pe care le trata cu medicamente. Cel mai recent atac a avut loc cu doar trei zile înainte de moartea sa, după cum a raportat și Mirror.

Potrivit raportului, femeia suferea și de depresie, anxietate și apnee de somn . Partenerul doamnei Thorpe a descris-o drept „dependentă de Coca-Cola : în medie, bea doi litri pe zi, după cum a confirmat și un prieten.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.