Bavaria, focar de covid în rândul muncitorilor agricoli: 170 de pozitivi, 500 de persoane în carantină

Un focar de coronavirus a fost descoperit în Bavaria în sudul Germaniei, unde cel puțin 170 de muncitori au fost găsiți pozitivi la Covid-19 într-o fermă mare din Mamming, obligând toți cei 500 de lucrători  în intre acolo în carantină acolo, relatează site-ul Deutsche Welle.

O fetiță de 14 ani a fost violată și filmată într-un centru de carantină pentru pacineții cu Covid-19

“Pentru a preveni alte infecții și pentru a proteja populația, din păcate, trebuie să luăm această măsură”, a declarat  managerul local de sănătate, Werner Bumeder, care a adăugat că toți lucrătorii au fost supuși testelor și au anunțat populația bavareze să păstreze calmul asigurând că focarul privește un „grup foarte mic” de oameni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.