Batuta si amenintata de iubitul ei cu un pistol, asistentul vitual Alexa, o salveaza

Batuta si amenintata de iubitul ei cu un pistol, asistentul vitual  Alexa, o salveaza

Eduardo Barros, era cu iubita sa de 28 de ani, în casa lor din Tijeras, nu departe de Albuquerque, Mexic, când a început să o atace. Se pare că a surprins-o trimițând mesaje cu un alt băiat, declanșându-i astfel gelozia.

Falsa printesa, hoata adevarata: a inlocuit bijuteriile cu cuburi de Knorr

Totuși, în culmea disputei lor, tânărul  începe să o bată ajungând să o amenințe cu pistolul, scrie The Sun. În timpul scandalului, bărbatul își  întrebă iubita: „Ați sunat șeriful?”.  Alexa, cunoscutul dispozitiv și asistent virtual a lui Amazon a recepționat comanda.

 

Alexa a sunat astfel la numărul de urgență și, din apelul telefonic, agenții și-au dat seama că femeia era în pericol. Polițiștii au urmărit adresa și au luat măsuri asupra lui Barros. Bărbatul a fost arestat și își așteaptă procesul, femeia și copilul lor au fost salvați și  din fericire, nu au suferit răni grave.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.