Batută până la moarte pentru că nu a spalat vasele. Românul Sima Marian condamnat

A omorât-o în bătaie pentru ca nu a spalat vasele.

Acesta a fost banalul motiv pentru care un roman de 44 de ani, Sima Marian, și-a batut consoarta, o poloneză în vârstă de 30 de ani Anita Betata Rzepecka, reducând-o la moarte. Sub influența alcoolului i-a aplicat mai multe lovituri lăsând-o inconștientă pe podea, după care el și-a continuat liniștit bautura.

Femeia a murit la spitalul din Bari după 24 de ore de agonie.

În seara crimei,  când Anita, mama victimei și-a văzut fiica inconștientă întinsă pe targa ambulanței ar fi întrebat romanul:”Ce ai facut cu fata mea?, iar el er fi răspuns râzând: ” Fata ta a merit acestă soartă!”

“Fiica ta a meritat-o! Nu a spalat vasele ața cum i-am spus!” Acestea au fost cuvintele criminalului roman pe care mama victimei ar fi raportat  poliției .

Tribunalul din Bari l-a condamnat pe românul de 44 de ani la zece ani de închisoare pentru moartea Anitei Betata Rzepecka.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.