Bătută de tatăl ei vitreg, o fetiță de doi ani începe să vomite, mama o lasă să se sufoce

Și-a sufocat fiica în timp ce vomita. Micuța Scarlett Olivia Newsom a fost ucisă de mama ei Sarah Newsom și de iubitul Joshua Fulbright, ambii în vârstă de 24 de ani. În ziua în care a murit, bărbatul a bătut- o atât de tare încât a început să vomite și, în ti,p ce fetița vomita, mama a lovit-o și mai tare cu intenția ” de a o calma”

Potrivit autorităților, fetița de 2 ani a fost lovită   prima dată în cap de partenerul mamei sale. O lovitură atât de puternică încât i-a cauzat un hematom  și după câteva ore  a început să se simtă rău. începuse să aibe convulsii și vărsături. Mama care a fost martora violenței și pe urmă a crizei  fiicei sale, nu a făcut nimic până când a devenit nerăbdătoare și a început să o pălmuiască în încercarea de a o calma.

Citește și   Bătrân de 82 de ani chinuit și bătut de o badantă româncă din Italia: ”Mulțumesc lui Dumnezeu că ați venit să mă salvați”

Scarlett a fost dusă apoi la spital, dar starea ei era foarte gravă: copilul a rămas 4 zile atașată la aparate până când a fost declarată în moarte cerebrală. Organele sale au fost donate și au salvat viețile altor oameni, scrieMetro.

În schimb, cuplul de monștrii a fost arestat și își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.