Bătută de iubitul ei pentru că a ieșit cu prietenii: „Am crezut că am să mor”

Katrina Pidden, în vârstă de 39 de ani, a fost bătută brutal de partenerul ei, Mitchell Liversedge, în vârstă de 25 de ani, gelos pentru că femeia lui ieșise cu prietenii ei. „M-a numit c…ă murdară, m-a târât afară și m-a lăsat în ploaie ”, a spus tânărul de 39 de ani.

Citește și Recidivist iese din închisoare și violează o bătrână în vârstă de 80 de ani

Katrina, din Daventry, Northamptonshire, a spus că a fost jignită pentru că a ieșit cu o fustă considerată de el prea scurtă. Când a ajuns acasă, potrivit Metro, iubitul ei ia smuls chiloții de pe ea și a bătut-o insultând-o. „Am încercat să fug pe stradă dar a venit după mine, m-a târât înapoi și m-a bătut în continu vreo 40 de minute”, apoi a lăsat-o pe stradă toată noaptea, confiscându-i telefonul și cheile de la casă.

Bărbatul a fost arestat și condamnat la 5 ani de închisoare, iar acum Katrina a vrut să-și spună povestea pentru a sprijini femeile care exact ca și ea sunt victimele violențelor bărbaților. Tânăra de 39 de ani a postat fotografiile violenței online, arătând casa distrusă și sângele de pe față și vânătăile provocate  pe corp.

Cei doi se s-au cunoscut la o petrecere și s-au îndrăgostit, dar de-a lungul timpului a început să fie gelos obsesiv și violent. „Prima dată când a devenit violent, a încercat să mă lovească cu un fier și a aruncat cu o cană după mine. A spus că nu se va mai întâmpla niciodată, dar nu a durat mult și a început să tragă de mine , apoi violența s-a transformat în palme și lovituri cu piciorul ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.