Batranul focos: o badanta din Italia l-a inchis pe balcon pe batranul pe care il ingrijea

Batranul focos: o badanta din Italia l-a inchis pe balcon pe batranul pe care il ingrijea 

Indiferent cât de mare este nevoia de bani care le-a împins să-și lase țara și familia, se suportă aproape orice, dar  totul are o limită. Și atunci când nu mai reziști, reacționezi, nu? Așa a făcut și protagonista acestui episod:

 

S-a întâmplat în Ancona, unde protagoniștii sunt: un italian de 80 de ani și îngrijitoarea lui de 30 de ani, originară din Santo Domingo. Femeia a ajuns în casa italianului de aproximativ 15 zile, dar încă de la început nu a avut o viață ușoară. Bătrânul nu conștientiza vârsta lui și mai ales nu vrea să înțeleagă că femeia stătea în casa lui să muncească.

 

Cu scuza unei îmbrățișări, bătrânul a început să o pipăie pe sâni, dar îngrijitoarea nu și-a pierdut calmul și l-a invitat cu ea pe balcon la o gură de aer proaspăt. Ajunși afară, femeia a făcut cale întoarsă și a intrat înapoi în casă, lăsând pe bătrân închis pe balcon să-și mai limpezească un pic creierul.

 

Femeia a pus imediat mâna pe telefon și a chemat familia bătrânului. După episodul jenant, fiica bătrânului a decis să angajeze o altă îngrijitoare, dar de data acesta un bărbat.

Te-ar putea interesa și Tragedie: disparut de doua zile, un tanar roman de 20 de ani a fost gasit fara viata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.