Bătrâna care strănută: ultimul graffiti a lui Banksy dedicată Covid-ului

Ultima lucrare a lui Banksy este dedicată Covid-lui , iar pentru pentru această ocazie s-a întors să lucreze în Bristol , Anglia. În noul său graffiti, artistul înfățișează o femeie în vârstă cu un batic pe cap, care strănută făcându-i poșeta să cadă pe podea, într-o referință ironică  la problemele sociale amplificate de pandemie.

Hapciu !! – Pictura murală se intitulează „Hapciu !!”, sunetul strănutului. Apărute pe peretele lateral verzui al unei case suburbane de pe strada Vale, graffiti-ul a fost  descoperit imediat  de trecători și de locuitori. Apoi misteriosul artist a revendicat autorul operei prin canalele obișnuite de internet: site-ul său și profilul său Instagram.

Citește și  Coronavirus, artistul de stradă Bansky descrie izolamentul său în cinci fotografii FOTO

Odată cu strănutul și proteza bătrânei îi zboară din gură. Peretele decorat de artist, despre care se știe foarte puțin, a devenit imediat o destinație de interes și curiozitate, dincolo de locul nașterii și de urmele angajamentului public, social și pro-imigrație care caracterizează opera.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.