Bătrân de 82 de ani chinuit și bătut de o badantă româncă din Italia: ”Mulțumesc lui Dumnezeu că ați venit să mă salvați”

O badantă româncă din Italia și-a bătut joc de bătrânul de care ar fi trebuit să aibe grijă supunându-l abuzurilor și violențelor. Cu acuzațiile de vătămare corporală agravată, răpire, amenințare continuată, furt agravat, tentativă de extorcare și maltratare a unei persoane , poliția stației Cosenza a arestat și a supus în arest la domiciuliu o îngrijitoare româncă de 52 de ani.

Victima este un bărbat în  vârstă de 82 de ani, care suferă de probleme grave de sănătate. În dimineața zilei de 22 noiembrie,  o femeie de origine bulgară a raportat autorităților că ar fi aflat din surse sigure că un bătrân bolnav este ținut închis în casă și maltratat de îngrijitoarea lui. Agenții s-au dus în casa indicată pentru a verifica veridicitatea celor spuse, găsindu-l pe bătrânul întins pe un pat improvizat, poziționat într-un colț îngust al bucătăriei. Bărbatul, văzându-i pe agenții în uniformă, le-a mulțumit începând să plângă : „Mulțumesc lui Dumnezeu că ați venit să mă salvați” , povestindu-le chinurile la care era supus.

Citește și Destin nemilos: un moldovean din Italia și-a pierdut viața în timp ce împodobea bradul de Crăciun

Femeia folosea amenințări și hărțuiri constante,  violența fizică și verbală, scuipându-i în față, bătându-l cu pumnii în cap și pălmi peste față. La 20 noiembrie, românca l-a pălmuit pe bătrân peste față cu inelele de la mână și l-a amenințat cu cuțitul să tacă că  altfel l-ar fi închis într-un azil. Mai mult femeia era în posesia cardului de credit al bătrânului de unde a și extras 3.500 de euro cerându-i alți  5.000 de euro în numerar.

Potrivit anchetatorilor, românca a fost arestată și ar mai avea alte antecedente penale , scrie Rai News

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.