Batran bolnav de Alzheimer batut cu brutalitate de un roman din Torino

Batran bolnav de Alzheimer batut cu brutalitate de un roman din Torino

Protagonistul  episodului rușinos care a avut loc duminică 28 aprilie, este un cetățean de naționalitate român de 47 de ani, care se odihnea complet întins pe o bancă din Corso Giulio Cesare din Torino.  Bătrânul în vârstă de 86 de ani, un bărbat care sufere  de boala Alzheimer, se așezase pur și simplu la un marginea băncii, gest care l-a înfuriat enor de mult pe român.

 

Băut și irascibil pentru că a fost deranjat în timp ce dormea, românul l-a lovit pe bătrân și l-a împins cu picioarele jos de pe bancă.  Martorii prezenți la scenă l-au ajutat pe bătrân să se ridice și au cerut intervenția forțelor de ordine și a unei ambulanțe.

 

La fața locului, agenții de la sediul poliției din Torino au reușit în timp scurt să identifice pe român . Deranjat și de prezența polițiștilor, românul a încercat să-i lovească și pe aceștia. Românul de 47 de ani a fost cătușat și transportat la poliție iar după identificare a fost arestat în baza acuzațiilor de vătămare corporală și rezistența unui oficial public.

 

Din fericire, bătrânul de 86 de ani nu a fost grav grănit și a fost condus acasă dar el, din cauza bolii, nu-și mai aduce aminte nimic despre inccident.

 

Te-ar putea interesa și Alerta ONU: ” Mana umana a provocat deja disparitia a 680 de specii ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.