Batmobile de 6 metri lungime și 3,5 metri lățime, confiscată de autorități la Moscova

Batmobile de 6 metri lungime și 3,5 metri lățime, confiscată de autorități la Moscova

Sunt multe modalități de încerca să fii în centrul atenției pe drumuri, de la hipercare cu motoare ultra-puternice până la caroserii placate cu aur și diamante. Un comportament foarte răspândit la Moscova, cu rândurile celor bogați și puternici, care nu reușesc niciodată să nu-și expună mașini scumpe și finisaje originale.

Dar până acum nu s-a întâmplat niciodată să vezi pe străzile capitalei rusești un Batmobile uriaș – lungimea de 6 metri și lățimea de 3,5 metri. Asta până când nu s-a întâlnit o patrulă de poliție și care fost oprit șoferul și confiscat mașina. Conform raportului purtătorului de cuvânt al ministerului de interne, Vladimir Vasenin, forțele de poliție au împiedicat „o mașină făcută din improvizări și fără nicio regularitate să cicule pe drumurile deschise traficului”. Șoferus rus, în vârstă de 32 de ani, a fost amendat pentru încălcarea regulilor de circulație, pentru conducerea unui vehicul care nu a fost autorizat să conducă și nu a fost înmatriculat.

Citește și Coronavirus, OMS: „Acum este un risc extrem de ridicat”

Acum se va deschide o dispută lungă, deoarece Batmobile – achiziționată în Statele Unite – are o valoare de aproape 800 de mii de euro, dar este în prezent confiscată într-un depozit judiciar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.