Bătaie violentă între două asistente în plină pandemie: videoclipul devine viral. Pe social media comentariile sunt șocante

O bătaie violentă între două asistente care a avut loc într-un spital, a ajuns pe rețelele de socializare și devenit virală după ce mass-media britanică, inclusiv Daily Mail , a publicat videoclipul. Asistente au început să se certe, și-au scos măștile și au început o luptă în stil MMA, fără restricții, scrie Daily Mail .

Videoclipul ar fi fost filmat într-un spital londonez: nu este clar de unde a început discuția, dat fiind că videoclipul începe deja cu cele două asistente care se ceartă și una dintre cele două îi spune alteia să nu se bage.  La un moment începe bătaia: una lovește pe cealaltă în stomac, cele două încep să-și arunce pumni și pălmi și se aruncă pe jos, sub ochii uimiți ai celorlalți angajați ai spitalului. Unul dintre cei prezenți o roagă să se oprească: „Sângerezi din gură”, îi spune uneia.

Citește și I-a scos fiul nenăscut din pântec, o mamă și fiul ei uciși de ce-a mai bună prietenă: ”A fost Satana în persoană ”

Pe rețelele de socializare au apărut multe comentarii despre incident, dar nu toate ironice: „De ce luptă asistenții medicali în timpul unei pandemii globale?” Întreabă unul. „Vă rog, încercăm cu toții să prevenim răspândirea lui Covid și, cu toate acestea, aceste două asistente se certă fără să le pese?”, scrie o altă persoană. „Din fericire, sunt deja la spital …” glumește un alt utilizator. Mai supărat, însă, un alt comentariu: „De ce p… în fiecare seară aplaudăm pentru a salva NHS (sistemul național de sănătate britanic, ed.),  când două asistente se comportă așa?”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.