Baschet, Kobe Bryant a murit într-un tragic accident de elicopter

Starul NBA, Kobe Bryant, a murit într-un tragic accident de elicopter din California, județul Los Angeles. Potrivit site-ului Tmz, Bryant se afla la bordul elicopterului privat cu cel puțin alte trei persoane, pe lângă pilot. Nu ar exista supraviețuitori.

Citește și Efectele devastatoare ale coronavirusului: imaginile unei persoane infecte de virus în timp ce are convulsii / VIDEO

Aeronava a luat foc când s-a prăbușit, intrevenția salvatorilor a fost inutilă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.