Bârfă: Regina Elisabeta a implorat-o pe Harry să divorțeze de Meghan pentru a salva familia regală

În era coronavirusului bârfele nu se opresc și poate este mai bine în acest fel, având în vedere capacitatea de a ne distra, de a face oamenii să zâmbească și să facă ca timpul să treacă mai repede în multe locuințe forțate să fie închise din cauza urgenței covide19.

Și în timp ce virusul călătorește fără încetare în Europa, atingând și Regatul Unit, de acolo vin ultimele știri despre familia regală și moștenitorii tronului. O știre apărută în National Enquirer și care, dacă este confirmată, ar putea supăra situația.

Citește și Urină de vacă împotriva coronavirusului: ritualul șoc din India

Conform celor relatate de revistă, de fapt, regina Elisabeta i-ar fi cerut nepotului ei Harry să divorțeze de soția sa: o separare care, se pare, ar putea salva Windsor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.