Barbra Streisand i-a făcut cadou acțiuni Disney fiicei lui George Floyd

Barbra Streisand i-a făcut un cadou special fiicei lui George Floyd, în vârstă de șase ani: a făcut-o acționară a Disney. Fetița, Gianna Floyd, a publicat pe profilul ei de Instagram o fotografie în care ține în mână o scrisoare primită de celebra cântăreață americană. Pe lângă fotografie ea mulțumește lui Streisand: „Mulțumim Barbra Streisand pentru cadou, datorită  ție, acum sunt acționar Disney”, a scris el.

Încă nu este clar câte acțiuni i-a oferit Streisand: acțiunile Disney sunt evaluate în prezent la aproximativ 115 dolari. Înainte de pandemia coronavirusului, au fost tranzacționate până la 150 de dolari fiecare.

Luce Douady, campioană la alpinism sportiv, a murit la vârsta de numai 16 ani

Gestul cântăreței se adaugă la alte acțiuni nobile, precum cea a lui Kanye West, care a decis să doneze 2 milioane de dolari pentru a garanta studiile fiicei lui George Floyd și a promis să acopere costurile legale pentru familii din Arbery și Taylor, uciși, respectiv, în Georgia, pe 23 februarie și în Louisville, pe 13 martie a acestui an.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.