Bărbatul acuzat de masacrul de la Christchurch din Noua Zeelandă s-a declarat vinovat de toate acuzațiile

Bărbatul acuzat de masacrul de la Christchurch din Noua Zeelandă s-a declarat vinovat de toate acuzațiile

Supremacistul alb s-a declarat responsabil pentru moartea a 51 de persoane și tentativa de ucidere  40 de persoane în timpul atacurilor asupra celor două moschei din orașul Noua Zeelandă, pe 15 martie anul trecut.

Brenton Tarrant, bărbatul responsabil pentru masacrul din Christchurch , Noua Zeelandă, s- a pledat vinovat pentru toate acuzațiile împotriva lui: 51 de omor, 40 de tentativă de omor și unul legat de terorism. Anterior, el se pledase nevinovat. Nu a fost încă stabilită o dată pentru citirea sentinței.

Citește și Coronavirus, regele Thailandei într-un hotelul de lux cu 20 de concubine: „Pentru alții este închis, pentru el nu”

Masacrul a fost realizat de Tarrant pe 15 martie 2019, cu puțin peste un an în urmă, în două moschei din orașul Christchurch din Noua Zeelandă. În puțin peste șase minute, Tarrant a ucis 42 de oameni în prima moschee; apoi s-a dus la a doua  unde a început să tragă  ucigând șapte persoane. Alte două persoane au murit ulterior în spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.