Bărbat urmărit de agenți, fură o mașină de poliție și ucide doi copii

Un bărbat urmărit de agenți fiind suspectat de înjunghiere, a furat o mașină de poliție și s-a ciocnit cu o autoutilitară în  care se aflau mai mulți copii ucigând doi dintre ei.

Cel puțin alte 10 persoane au fost rănite când o mașină a  poliției s-a ciocnit cu alte mașini parcate în Dayton, Ohio, SUA, potrivit CBS News. Evenimentele au avut loc în jurul orei 19.30 . Printre cei răniți sunt cel puțin șapte copii, ale căror vârste nu sunt încă cunoscute. Presa locală a raportat că incidentul a avut loc după ce poliția a fost chemată în urma unui atac cu cuțitul.

Mama pierde la divorț custodia fetiței și o omoară la numai 3 ani

Suspectul s-ar fi urcat la volanul unei mașini  de poliție încercând să fugă. La scurt timp, s-a ciocnit cu o altă mașină de poliție și alte vehicule.

Jurnalista locală Judith Retana a publicat un tweet în care anunța că suspectul a fost arestat de poliție.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.