Bărbat linșat de localnici în timp ce incendia tufișurile din Australia: ”Spânzurați-l !”

Un bărbat, mai bine un piroman a fost surprins de câțiva localnici în  timp ce dădea foc unor tufișuri în Victoria, Australia.

Grupul de persoane spun că piromanul avea mai multe bucăți de hârtie în mână și o brichetă când l-au prins asupra faptului. Văzând furia localnilor acesta s-a dat la fugă, dar nu pentru mult timp căci a fost prins și blocat până la sosirea poliției.

Citește și Imaginile dramatice care arată cum ar fi planeta noastră fără apă / VIDEO

Procesul împotriva lui Michael Truong  în vârstă de 36 de ani, a început ieri și o mulțime de persoane s-au adunat în fața tribunalului scandând : ”Spânzurați-l !”

Cel puțin 24 de persoane au fost acuzate de incendiu în New South Wales, de la începutul crizei „sezonului de foc” din septembrie .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.