Bărbat fără identitate trăiește de luni de zile într-un spital din Roma: «Nu are memorie, nu poate părăsi structura»

Bărbat fără identitate trăiește de luni de zile într-un spital din Roma: «Nu are memorie, nu poate părăsi structura»

Nu-și amintește nimic . Nu-și cunoaște numele, de unde provine sau de unde locuiește. A  fost dus de poliție la Policlinico Casilino din Roma, în pragul unei crize epileptice în august anul trecut și de atunci a fost internat în unitate . Este un bărbat cu vârsta cuprinse între 50 și 60 de ani, incapabil să vorbească într-un mod coerent și se află într-o stare de confuzie.

Inițial agenții au făcut numele lui Igor Zoklov, dar ar putea fi fals, deoarece nu există urme ale acestei persoane, potrivit pesei Corriere della Sera. Pacientul fiind în asemenea condiții nu este transferabil și nu există organizații capabile să facă față acestui tip de situație. Bărbatul stă în patul de spital, singur, fără să știe nici măcar să se numeaște, probabil așteptând ca cineva să-l viziteze.

Una dintre cele mai căutate infractoare românce din Europa, Anca Maria Murg, a fost prinsă în Italia

Se presupune că este originar din Europa de Est: ambasada Rusiei a fost contactată, dar nu s-a aflat nimic. S-au distribuit fotografii în Ucraina și Moldova, dar se pare că nimeni nu-l cunoaște. Este abandonat de luni de zile fără nimeni, ca un pui abandonat, așa că l-a numit directorul secției, Adolfo Pagnanelli.

Igor, pe lângă îngrijorarea umană, reprezintă o cheltuială pentru sistem: alimentele costă  la fel ca și ocuparea unui pat, cântărește într-un departament, plus este nevoie de mai mult persoanal care să-l monitorizeze, dar nimeni nu știe cum să rezolve această situație .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.