Bărbat de 70 de ani prins în timp ce băga în portbagaj cadavrul în putrefacție al soției sale

Bărbat de 70 de ani prins în timp ce băga în portbagaj cadavrul în putrefacție al soției sale

Știrea oribilă vine din Arizona. Rodney Puckett, în vârstă de 70 de ani, a fost arestat de poliția Eloy pe Toltec Road, sub acuzația de a abandon  și ascundere de cadavru. Omul a fost surprins în timp ce încărca în mașină trupul în stare evidentă de descompunere a soției sale Linda.

Bărbatul fost dus la Centrul de detentie pentru adulti din Pinal, unde va fi interogat. De fapt, agenții intenționează să afle cauzele care au determinat moartea bătrânei. Printre acuze nici uciderea nu este exclusă. Motivul ar fi putut fi acela de gelozie. Femeia în februarie 2019, a exprimat dorința de a divorța de soțul ei.

Un incendiu i-a distrus viața, dar nu se lasă: ”Mi-ar plăcea să-mi revăd familia după 14 ani”

Rodney Puckett și soția lui Linda (74 de ani), din Sand Springs, Oklahoma, se aflau în Texas. Camerele de securitate au înregistrat omul în timp ce transporta corpul soției sale în mașina din fața hotelului în care erau cazați. Agenții,  au alertat imediat poliția. Înainte de a fi oprit de agenți, bătrânul reușise să plece cu mașina îndreptându-se spre Arizona, scrie Daily Star.

Scena, conform purtătorului de cuvânt al poliției Krisie Barnette, a fost un film de groază. Agenții s-au găsit în fața corpului putred al femeii, care va fi supus unei autopsii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.