Bărbat condamnat la moarte pentru uciderea unei femei și violarea fiicei sale de 10 ani

Un bărbat a fost condamnat la moarte pentru uciderea unei femei, după care a răpit și violat fiica ei de 10 ani.

A ucis brutal o mamă, apoi a răpit și violat fiica victimei în vârstă de 10 ani. Miercuri, 18 septembrie 2019, judecătorul Don Lester l-a condamnat pe Donald Hugh Davidson Jr, 38 de ani, la moarte . Cinci luni mai devreme, Davidson a pledat vinovat la acuzația de omor și agresiune sexuală în timpul unui interogatoriu în Jacksonville, Florida.

Și-a abandonat fiica de 9 ani cu nanism, mama se apără: „Are 22 de ani și a vrut să ne omoare”

Donald Hugh Davidson Jr , 38 de ani, a violat-o pe Roseann Welsh, în vârstă de 35 de ani, la casa sa din Middleburg, pe 1 decembrie 2014. La un moment dat autobuzul școlar al fiicei sale a ajuns acasă, iar femeia a încercat să-și avertizeze fiica , temând că acesta îi va face rău.  Atunci Davidson a strangulat-o cu o sfoară și apoi a înjunghiat-o de trei ori în gât, potrivit First Coast News.

Drept pedeapsă, punea ardei iute pe genitalele copiilor: ” Au făcut pipi pe ei ”

După ce a ucis-o pe Welsh, a intrat în bucătărie și a găsit-o pe fată făcându-și temele. I-a spus să se dezbrace. Davidson a răpit fata și a aruncat-o  în duba familiei  continuând să o atace sexual. În cele din urmă, a lăsat-o aproape de casă. Faptele datează din 2014, dar abia în mai 2019, bărbatul a pledat vinovat în timpul unui interogatoriu din Jacksonville, Florida . Judecătorul Lester a declarat în hotărâre : ” Curtea concluzionează că sentința corespunzătoare este moartea ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.