Bărbat condamnat după ce și-a sufocat soția în timpul unui raport oral

 

Robert Simpson-Scott  în vârstă de 44 de ani  a încercat să se apere, susținând că și-a sufocat partenera Sally Cavender de 44 de ani în timpul unei “relații orale intense “, dar nu a fost intenționat. Cu toate acestea, judecătorii nu au crezut versiunea lui și l-au condamnat pentru crimă. Cei doi au fost căsătoriți 15 ani.

 

Sentința a fost dată pe baza raportului autopsiei. Legistul a descoperit o fractură a coloanei vertebrale, fracturi multiple ale coastelor, vânătăi pe tot corpul și o leziune cerebrală datorată sufocării.

Tânără doctoriţă rezidentă din Oradea, suspectată că şi-a ucis bebelușul

Incidentul datează din 4 decembrie 2018 în Cambourne, un oraș din județul Cambridgeshire, Anglia când Robert Simpson-Scott a chemat salvarea spunând operatorului:  “a murit, nu mai este… mi-am ucis soția”. Femeia era încă în viață și  în ciuda faptului că a fost internată de urgență  în spital și tratată de medici, a murit câteva ore mai târziu.

 

Când bărbatul a fost arestat, el a încercat să  justifice rănile partenerului, pretinzând că Sally a căzut după ce s-a tăiat la picior călcând pe un pahar spart și căzând pe scări. Bărbatul a asigurat că nu a folosit niciodată violența împotriva soției sale, recunoscând că ambii aveau probleme cu alcoolul.

Robert Simpson-Scott a fost acuzat de omor, dar la sfârșitul procesului a fost condamnat pentru crimă voluntară.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.