Bani unei mame si fiicei sale de 10 ani pentru a deveni sclave sexuale

Un bărbat de 64 de ani a contactat o femeie pe web, oferindu-i bani ca ea și împreună cu fiica ei de zece ani, să devină sclave sexuale. Dar ceea ce nu și-a putut imagina Michael David Mitchell cu siguranță este că, la cealaltă parte nu era nicio femeie și nici o fetiță de 10 ani.

“Voi avea eu grijă de voi,  chiar dacă nu va fi ușor pentru nimeni” – a scris omul în câteva mesaje adresate numărului de telefon pe care credea că aparținea femeii – “Sunt un sadic, mă excit să provoc durere. Niciuna dintre voi două nu își va putea permită să mă refuze “. Așa Michael David Mitchell, în vârstă de 64 de ani, a ademenit pe web femeia cu autocolant și mama unei fete de zece ani și prin urmare, a făcut oferta.

Și-a dorit mult un băiat, dar soția a născut o altă fetiță. Tatăl și-a scos copila în vânzare online

Potrivit Metro.co.uk , după acordul din iunie 2017,  bărbatul a plecat din statul Kansas către Independence, Missouri, cu 5 mii de dolari în numerar, suma convenită prin SMS. Păcat pentru el că la întâlnire nu îl aștepta femeia cu fetița de 10 ani ci câțiva agenți FBI, care l-ar atras pe pedofil într-o capcană.  În acel moment, omul a fost arestat. După un proces îndelungat, în care a riscat până la 30 de ani de închisoare, omul a scăpat cu o sentință mai ușoară: mai puțin de jumătate din sentința maximă și o amendă de 5 mii de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.