Bangladesh, 16 condamnări la moarte în cazul tinerei studente violată de directorul școlii și arsă de vie

O instanță din Bangladesh a condamnat 16 persoane responsabile pentru că a ars vie o studentă care l-a acuzat pe directorul școlii sale de abuz.

Nusrat Jahan Rafi, în vârstă de 19 ani, a fost ucis la Feni, un oraș mic, situat la 160 de kilometri de capitala Dhaka, după ce a fost târâtă cu forța pe acoperișul școlii și a refuzat să retragă plângerile împotriva directorului. Printre cei condamnați se află directorul și alți doi colegi de școală a fetei.

Violată de directorul școlii, nu retrage plângerea și este arsă de vie pe acoperișul instituției

Crima a devastat țara, iar procesul a fost unul dintre cele mai rapide din istoria justiției locale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.