Bangladesh, 100.000 de persoane au încălcat restricțiile pentru a participa la înmormântarea imamului

În ciuda blocajului național impus pe 26 martie, mii de oameni din Bangladesh au ieșit în stradă pentru a participa la înmormântarea imamului Jubayer Ahmad Ansari. Mii de oameni au ignorat blocarea impusă la nivel național pentru a participa la înmormântarea imamului . Poliția a stabilit cu familia lui Jubayer Ahmad Ansari că doar 50 de persoane ar putea participa la ceremonia funerară din cauza riscului de răspândire a coronavirusului .

Orientul Mijlociu: Ierusalim, ritualul „focului sacru” de Paștele ortodox la Sfântul Mormânt VIDEO

În ciuda intervenției agenților, o mulțime de oameni s-au adunat în orașul estic Sarail pentru a aduce un omagiu imamului care a murit la vârsta de 55 de ani. Așa cum a explicat șeful poliției locale Shahadat Hossain, polițiștii nu au putut să facă față atâtor persoane,  pentru că „ Mii de oameni s-au prezentat în același timp ”. Potrivit organizatorilor , aproximativ 100 de mii de oameni au ieșit în stradă , în timp ce, potrivit unui colaborator al premierului Șeic Hasina, Șah Ali Farhad, numărul de persoane care doreau să ia parte la înmormântare a fost chiar mai mare de 100 de mii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.