Bandă de trei minori, doi italieni și un român, filmați terorizând migranți în Italia

Trei minori, doi italieni și un român, au fost filmați terorizând migranți în mijloacele de transport

Cei trei, cu vârste de 16 și 17 ani, doi italieni și un român, toți trei minori din Roma își fixau victimele în autobuz. Îi insultau pe migranți cu injurii rasiste, apoi deveneau violenți, lovindu-i cu pumnii și cu picioarele.

De la începutul lunii martie, cel puțin 4 agresiuni au fost semnalate poliției. Cei trei au fost arestați de carabinieri, relatează La Repubblica.

 

 

Te-ar putea interesa și Un român din Anglia s-a sinucis după ce a aflat că soția îl înșela cu cel mai bun prieten

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.