Balenele pilot capturate în Japonia se strâng într-un cerc înaintea de a fi masacrate: imagini înfiorătoare

Un grup de balene pilot au fost capturate și duse în „ Golful morții “ de Taiji în Japonia . Cetaceele speriate de moarte de către vânătorii care le-au urmărit ore de la bordul bărcilor s-au adunate într -un cerc, epuizate, în gard subacvatic în care au fost capturate. Femela din capul turmei a început să înoate în jurul celorlalte exemplare ca și cum ar fi dorit să le mângâie, frecându-se de ele. Un pui îngrozit a încercat să fugă să scape de soarat cumplită dar a fost în zadar.

 

 

Taiji: A large pod of Pilot Whales has been pushed into the cove. Several large members beached themselves and within…

Pubblicato da Dolphin Project su Domenica 15 settembre 2019

Vânătorii  s-au apropiat și au început selecția: unele, de fapt, sunt vândute cu bani grei delfinariilor și parcuri acvatice chineze, smulse pentru totdeaunade lângă familiile lor și libertatea oceanului, pe care nu le vor vedea niciodată Celelalte, una după alta, au fost conduse sub prelate mari și masacrate pentru carne , în ciuda faptului că aesta carne  este foarte contaminată de mercur . Sângele mamiferelor marine ucise au pătat din nou apele ”Golfului Morții” . Cel puțin alte 50 de balene pilot au fost capturate după acest masacru.

Islanda, peste 60 de balene pilot au fost descoperite la tarm: „Poate ca au fost impinse de curenti”

https://www.facebook.com/RicOBarrysDolphinProject/videos/487296535182187/

Imaginile înspăimântătoare ale minunatelor mamifere marine condamnate la această atrocitate au fost înregistrate în secret de echipa voluntarilor ”  Cove Monitors” a  ”Dolphin Project ” organizație fondată de celebrul fost instructor al delfinilor Richard “Ric” O’Barry .

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.