Băiețelul de 7 ani care ar putea fi moștenitorul lui Einstein

Ca Albert Einstein există doar unul sau poate nu. Romanieo Golphin jr este un băiat de șapte ani care, de la vârsta de doi ani, și-a arătat calitățile extraordinare . Un copil care, alături de muzică și Lego, se pierde în probleme foarte complicate legate de atomi și particule. Romanieo trăiește în Silver Spring, Maryland și are o pasiune uriașă pentru știință, până când cineva a speculat deja că ar putea fi un moștenitor demn al marelui Albert Einstein.

Copilul nu a frecventat niciodată la o școală publică sau privată, dar a fost școlarizat acasă cu ajutorul mai multor profesori pentru fiecare disciplină. De-a lungul timpului, a înțeles că pasiunea lui era știința, fascinat mai ales de cuvintele rostite de adulți. Talentul copilului nu a trecut neobservat. Steven Goldfarb, fizician experimental la Organizația Europeană pentru Cercetări Nucleare (CERN), care gestionează Marele Colizor de Hadron, a invitat Romanieo și familia sa să viziteze instalația elvețiană, numindu-l ambasador pentru CERN la Washington.

Au furat un câine pentru a obține o recompensă, dar au cheltuit de 7 ori mai mult pentru a-i da de mâncare

În ciuda vârstei sale fragede, copilul a fost lăsat să participe, la fel ca ceilalți studenți, la cursurile Universității din Carolina de Nord , în mod evident sarcina sa de aici este să-și observe împrejurimile, în speranța că în viitor va putea contribui  cercetări importante sau invenții inovatoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.