Baiețel ucis de tatăl vitreg, mama își apără iubitul și nu cheamă salvarea: “intestinul a fost spart”

Un băiețel de trei ani, Riley Siswick, a murit după ce a fost bătut brutal de partenerul mamei sale, Kyle Campbell. Potrivit  Daily Mail, mama, Kayleigh Siswick, a ales să-și protejeze mai degrabă iubitul decât să ceară ajutor la timp și să-și salveze copilul.

Copilul a fost lovit atat de tare de tatal vitreg, încat i-a plesnit intestinul, au spus doctorii. S-a întâmplat în Huddersfield, în Regatul Unit. Procesul este în desfășurare în aceste zile.

Povestea datează de acum doi ani, iar în aceste zile au fost depuse declarațiile:  Riley a fost găsit mort la 48 de ore după ce a fost bătut cu bestialitate  de Campbell, de 26 de ani și nimeni nu a chemat ambulanța. Se pare că copilul a fost lovit cu un pumn în stomac sau  Campbell ar fi  sărit cu toată greutatea pe el. Rănile i- au cauzat peritonită, o infecție mortală.

Citește și Val de vreme extremă în SUA, tornade, vânt puternic și ploi: 8 morți

Starea lui a apărut gravă de la bun început, dar niciunul dintre inculpați nu a sunat pentru ajutor în timp, doar atunci când a fost deja prea târziu. Procurorul a spus că atunci când paramedicii au sosit acasă, inculpatul a spus că fiul său a suferit de diaree și vărsături. El continuă să nege crima.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.