Băiețel de 9 ani torturat și decapitat de mamele sale: “era o povară economică”

Mai întâi a fost închis, apoi torturat și decapitat de cele care ar fi trebuit să aibă grijă de el. Micul Rhuan Maycon  de numai 9 ani, a fost găsit dezmembrat și pus în valize în Samambaia, la aproximativ 20 de mile de Brasilia.

În urma investigației, poliția a arestat-o pe  mama copilului, Rosana da Silva Auri Candido  de 27 de ani, și a partenerei Kacyla Priscyla de 28 de ani din Santiago Damasceno. Cele două femei l-ar fi obligat pe copil să-și trăiască ultimii 5 ani de viață într-un adevărat iad, torturându-l și bătându-l până la moarte. Copilului  i-a fost interzis să meargă la școală și să socializeze cu alți copii, astfel că cele două nu stăteau niciodată într-un oraș mai mult, se muteau dintr-o parte în alta  încercând să evite controalele autorităților.

Citește și Mamă criminală. Și-a ucis fiica în ultima zi din an: a drogat-o și înecat-o în cada din baie

Pentru a ascunde crima, una dintre mame a denunțat dispariția lui Rhuan, dar în realitate ea a fost autoarea unei crime teribile. Copilului i-au fpst tăiate organele genitale doi ani, iar corpul copilului prezentau urme de  violență care datau de mai mult timp. Femeile i-au rupt pielea de pe față,  i-au scos  ochii, l-au decapitat  ​​și i-au dezmembrat corpul punându-l în mai multe valize  în încercarea de a scăpa definitiv de copil.

Potrivit rapoartelor din presa locală, Outono.net, se pare că femeile au considerat copilul o povară economică, decidând să scape de el.

(Sursa foro: Jornal Estado de Minas)

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.