Băiețel de 7 ani fuge să-și recupereze mingea și moare electrocutat

S-a dus să recupereze mingea, dar a murit.

Harvey Tyrrel, un băiețel de 7 ani, a murit electrocutat în timp ce își recupera mingea dintr-o grădină publică. Corpul fără viață a fost găsit în spatele unui local King Harold în Romford,  Essex.

 

Copilul a fost dus de urgență la spital, dar pentru el nu mai era nimic de făcut. Potrivit presei locale, faptele s-au petrecut anul trecut ăn septembrie dar numai în acetse zile s-a descoperit cauza exactă a morții. La început s-a crezut că băiatul s-a lovit la cap, dar în realitate șocul electric i-a fost fatal.

Poliția continuă să investigheze pentru a identifica responsabilul morții copilului, , între timp, s-a început o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini familia.

Te-ar putea interesa și O mamă eroină! Trei bărbați îi violează fiica, ea înarmată cu un cuțit omoară unul dintre ei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.