Băiețel de 5 ani forțat să trăiască într-un dulap. Polițiștii s-au îngrozit când l-au văzut în ce stare era

O altă poveste despre abuz și violență din SUA. Un băiat de 5 ani a fost forțat să trăiască  într-un dulap.

Un alt caz tragic de maltratare a copilului a avut loc în statul american Texas. De fapt, o femeie a fost găsită vinovată și apoi condamnată la douăzeci și opt de ani de închisoare pentru că a încercat să-și  omoare fiul său vitreg de 5 ani, Jordan Bleimeyer. Pentru Tammi Bleimeyer de 36  de ani, sentința a fost definitivă.

Un agent de securitate american a arestat doi elevi de 6 și 8 ani

Potrivit procuraturii, femeia împreună cu partenerul ei, care este și tatăl biologic al copilului , l-ar fi obligat pe copil să trăiască închis  într-un dulap care se afla sub scara internă a casei. Copilului i se dădea puțină mâncare, astfel încât când l-au găsit autoritățile s-au îngrozit. Era doar pele și os. Micul Jordan nu putea nici să meargă la baie.  La momentul descoperirii purta un scutec murdar.

Agenții care au condus anchetele au definit aceast comportament al părinților ca fiind “oribilă”.

Potrivit anchetatorilor, copilul a fost  și abuzat: pe pielea băiețelului au fost descoperite numeroase  tăieturi și vânătăi. Din fericire, Jordan a fost salvat la timp, acum, după multă grijă și afecțiune din partea asistentelor și a medicilor, copilul a început să zâmbească din nou.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.