Băiețel de 2 ani, vegan, internat într-un spital de urgență din Italia pentru malnutriție

Băiețel de 2 ani, vegan, internat pentru malnutriție în Italia. Internat  în secția de Pediatrie, începe să-și revină. Încă nu se știe dacă vina este alimentația sau o problemă genetică

Un copil nici măcar de doi ani, fiul unui cuplu vegan, este internat la spitalul San Francesco di Nuoro din cauza unei stări avansate de malnutriție. Copilul este în stare gravă, dar nu este în pericol. Copilul ajunsese în ultimele zile la spitalul Nuoro pentru că era foarte slab și fără vlagă. Analizele hematologice au exclus bolile, iar diagnosticul a fost cel al unei ”simple”  malnutriții, scrie presa italiană.

O studentă a devenit oarbă din cauza unui val: ce s-a întâmplat

Acum, copilul este încă internat în secția de pediatrie și, după ce a fost supus unui tratament inițial, nu este în pericol de viață. Încă nu se știe dacă starea de sănătate a copilului se datorează unei diete particulare care, nefiind bogată în proteine ​​fundamentale în perioada de dezvoltare dezvoltă o malnutriție sau dacă există și un factor genetic în spatele stării sale.

În acest moment copilul este îngrijit ziua și noaptea, iar părinții lui sunt alături de el.  Starea copilului după tratamentul medicilor de Pediatrie, s-ar fi îmbunătățit ușor. Imediat ce copilul își va reveni, profesioniștii vor stabili un plan alimentar adecvat dezvoltării copilului, care va implica părinții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.