Băiețel de 2 ani moare din cauza unei supradoze, părinții ascund corpul în congelator și fug

Băiețel de 2 ani moare din cauza unei supradoze, părinții ascund corpul în congelator și fug

Amanda Oakes, în vârstă de 36 de ani, și partenerul ei, Carlton Mathis  în vârstă de 28 de ani, au fost prea ocupați ca să-și dea seamam că fiul lor de ani înghițise metamfatamina care era aruncată la întâmplare prin cameră hotelului. Când și-au dat seama că micuțul era mort, era prea târziu.

Tatăl a fost cel care a avizat-o pe mamă de tragedie, iar ea fără nicio remușcare a învelit corpul copilului într-o pătură și l-a băgat în congelator după care au fugit încercând să părărsească Florida, scrie Metro.

Supraveghea corpul unui băiat de 14 ani, polițist cumpără filme porno cu contul familiei

După câteva zile părinții criminali au fost prinși și  au fost condamnați pentru ucidere din culpă și abuz de cadavre, cu circumstanța agravantă deoarece în momentul în care copilul a murit, amândoi erau sub influența drogurilor. Femeia se află în închisoare, iar  tatăl copilului a murit în celulal sa la scurt timp după ce a fost arestat.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.