Baie de sange in Libia !

Baie de sange in Libia !

 

Numărul victimelor a crescut vertiginos de ieri : 147 morți și 614 răniți în urma ofensivei lansate de forțele loiale lui General Khalifa Haftar împotriva  Tripoli. Acest lucru a fost anunțat de Organizația Mondială a Sănătății: “Trimitem materiale medicale în sprijinul spitalelor din zona Tripoli  care se află  în stare de urgență”, a anunțat organizația  pe Twitter.

 

Te-ar putea interesa și Haos in Libia: 130 de morti. Numarul victimelor continua sa creasca si in randul copiilor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.