Băiat de 7 ani obligat să spună de 100 de ori „sunt un prost”: tatăl vitreg arestat

„Eu sunt un prost” era refrenul repetat de 100 de ori consecutiv în prezența tatălui său vitreg, atunci când mama lui nu era acasă. Dacă refuza să facă acest lucru, era bătut. O violență psihică care a lăsat urme devastatoare în comportamentul băiatului în așa fel încât începuse să se certe singur și să-și spună”sunt un prost” și în momente de singurătate.

Povestea dureroasă , potrivit presei italinene Corriere della Sera, depășește cu mult această umilință pe care copilul a fost nevoit în mod repetat să o sufere. În timp ce își făcea temele, într-un apartament din Milano, tatăl vitreg din când în când venea din spate strigând: „Nu ești în stare să faci nimic, ești un ticălos incapabil”. Iar când bărbatul era nervos de multe ori îl băga sub dușul rece și îi pișca lăsându-i multe vânătăi pe întregul corp. “Nu am spus niciodată nimănui, pentru că mi-a spus că dacă vorbesc mă va omorî”, a spus ulterior copilul.

Polițiștii din Costa Rica au arestat o pisică: ajuta criminalii din închisoare

Coșmarul său s-a încheiat din fericire  joi seară când în urma apelului bunicilor copilului, polițiștii l-au arestat pe bărbat. Este vorba de un italian de 30 de ani care timp de mai bine de trei ani a făcut viața un calvar atât băiețelul cât și mamei acestuia, o italiancă de 33 de ani.

Înainte ca agenții să intre în casă, ei au ascultat la ușă :  “Vă doresc moartea, sunteți atât de slabi că veți ajunge să vă sinucideți”, striga  bărbatul către victima disperată, care ținea pe brațe pe fetița de doi ani. Imediat ce bărbatul a fost luat, femeia a decis să-l dea în judecată și să solicite protecție

Procurorul a dispus închisoarea sau arestul la domiciliu,  în cazul în care un membru al familiei l-ar putea găzdui. Dar nimeni nu l-a dorit.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.