Bagdad, un avion militar C-130 american cu 33 de persoane la bord s-a prăbușit în timpul aterizării

Un avion al Forțelor Aeriene C-130 al SUA s-a prăbușit într-un zid în timp ce ateriza la baza Taji, la nord de Bagdad , Irak, relatează Sky News Arab. Incidentul a fost clasificat drept un accident, a declarat purtătorul de cuvânt al coaliției conduse de SUA Myles Caggins pentru Associated Press. Cei doi piloți ai aeronavei au suferit răni minore și sunt în stare stabilă, au spus oficialii. La bordul avionului se aflau 26 de pasageri și șapte membri ai echipajului.

Tragedie la Londra: zeci de cadavre au fost găsite în stare de descompunere

Înainte de prăbușirea avionului, trei rachete Katyusha au lovit un complex militar în apropierea aeroportului capitalei irakiene, care este folosit de trupele și diplomații americani, a declarat armata irakiană fără a declara dacă s-au produs victime sau nu.  Conform rapoartelor de pe site-ul Al Jazeera, agențiilor de securitate irakiene nu le este clar dacă baza care găzduiește trupele americane a fost ținta directă a lansării de rachete.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.