Bagdad, două rachete împotriva ambasadei SUA

Astăzi, sâmbătă 4 ianuarie 2020, a fost scrisă o nouă pagină a crizei dintre Iran și SUA : două rachete au lovit ambasada Statelor Unite la Bagdad, Irak. Structura este situată în așa-numita „zonă verde”, o parte a orașului supusă unor controluri stricte și în care locuiesc mulți cetățeni occidentali. Birourile guvernului irakian sunt situate în aceeași zonă.

Pentru a da vestea este Sky News Arabia . În prezent nu există informații privind  morți sau răniți. Cele două rachete ar fi lovit drumul care duce la ambasadă, în timp ce structura nu ar fi suferit pagube semnificative.

Citește și Masacru în Burkina Faso, un autobuz cu studenți a sărit în aer : 14 morți

Dacă  lansarea rachetelor asupra ambasadei SUA s-ar conferma, ar reprezenta  un răspuns pentru uciderea generalului iranian Qassem Soleimani  care a avut loc într-un atac în noaptea dintre 2 și 3 ianuarie și pentru uciderea din în această seară s-a întâmplat un comandant al miliției șiite irakiene, Hashd al Shaabi.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.