”Bacteria ucigașă” Un bărbat a murit la spital după ce a fost lins de câinele său

Conform  Daily Star Online, imediat după ce câinele său la lins, bărbatul a prezentat simptome ale unei infecții dar nu s-a îngrijorat la început.

Bărbatul, ale cărui detalii personale nu au fost dezvăluite, a stat două săptămâni la spital cu pneumonie , gangrenă și febră la 41 de grade. Proprietarul câinelui a fost infectat cu Capnocytophaga canimorsus , o bacterie care se transmite în mod normal prin mușcături, dar care poate fi răspândită și prin lins.

Naște în mașină, închide fiul într-o pungă de gunoi lăsându-l să moară

Când bărbatul  a mers la spital pentru prima dată prezenta simptome care se pareau similare cu gripa. Dar în primele patru zile de spitalizare, el a dezvoltat o erupție pe față , dureri la nivelul mușchilor și nervilor și vânătăi la nivelul picioarelor.

După aceea, rinichii și ficatul s-au blocat și practic, pielea lui a început să putrezească, iar bărbatul a suferit un stop cardiac. Mai multe analize au scos la iveală că bărbatul de 63 de ani avea o acumulare masivă de lichid în creier. Atuncicedicii au decis să oprească aparatele care îl țineau în viață.

Bacteria afectează o persoană din 1,5 milioane și este fatală în aproximativ 30% din cazuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.